Selasa, 30 Mac 2010

kelakar la pulak.. :P

Assalammualaikum...

bila dah ada yang garang..
sekarang yang kelakar pulak yep..
huhuhu..ada-ada je idea para ibu semua ni nak buat contest..

oleh kerana haqq pun jugak ada gambar kelakar..
meh la kita join sama ek haqq..
biar semua orang tengo haqq buat muka.. :P

untuk contest nih tajuk nya ialah Funniest Kids Photo Contest..
dianjurkan oleh Malaysia Online Baby Shops..
bertuah kita sekarang, dah tak payah penat berjalan bershopping baju..
semuanya di hujung jari (online la tu)..

time kaseh buat Luvablekids Store sebab sponsor hadiah.. :)
nih gambar haqq yang agak kelakar di mata mak dan abah..
hopely layak la ek..


umur dalam gambar tu : 2bulan++
umur sekarang : 6bulan ++

hahahaha..
hitamnya haqq masa ni..
kalau tambah pottu, dah boleh jadi anak India dah.. :P
dah la botak,mata bolat dan boleh pulak main lidah...

p/s : amboi dah kemaruk join contest gamaknya aku nih.. :P

- mak haqq

2 ulasan:

Zaidah berkata...

dah addicted join plak budak nie...klu menang share hadiah tau...tima kasih buku tadik... :)

luvablekids berkata...

Thank you for joining the contest, stay tune for results :)