Khamis, 1 April 2010

muka haqq macam mak ke abah?

Assalammualaikum..

sementara haqq tengah tidur tu..
bolehlah aku berjalan sana sini pakai laptop..
kalau tak tidur memang kena layan la si bujang tu..

selalunya bila orang tengok haqq...
majoriti akan cakap haqq akan ikot muka abah..
takda lansung ikot muka mak..

isk..nih yang jeles ni..
yepla, penat mak usung sana sini..
siap kene belah perut lagi nak keluarkan haqq..

oleh kerana mak ni jeles sangat..
so mak join la contest ni..
iaitu Contest Seiras Wajah Musim Kedua..

hahahaha..
kalau ada rezeki haqq menang..
dapat tau la haqq nih seiras siapa.. :P

contest ni ummi dan abbi qis yang anjurkan..
tapi kalau korang nak join sama click kat banner tepi tu yep..
time kaseh tau ummi qis sbb buat contest ni.. :)


panggil abah : en.botak
panggil si rambut pacak : haqq
yang sama dengan abah : bulu mata yang panjang dan lentik sampai cecah atas mata, rambut yang ala-ala kerinting, telinga yang capang (ke?), muka bersegi dan semestinya kacak la :P

nama penuh haqq : Muhammad Nurhaqq bin Asrin
haqq lahir pada : 31hb Ogos 2009, 4.17pg
guna email mak utk sbrg info : nhmsia83@yahoo.com

hohoho..
harapnya dapat la join sama ek..
barula pening skit kepala para juri tu semua... :)

p/s : entri nih dah diedit sbb nak masuk contest..hehehehe :P


- mak haqq

4 ulasan:

ain berkata...

kak ti haqq ikot muke abg arin okeh,.,...terimalah kenyataan

abah haqq / mak haqq berkata...

huh..!!tanak geng :P

Rhona Rozlan berkata...

Dua-dua tak gaya. Haqq memiliki wajah sendiri. :P

Yan berkata...

salam
maaf sebab lambat jawap/..
ekceli klu ikut tarikh awak submit entri tu 1 april.
so awak punye penyertaan yan kira utk bulan April la yer..
dun wori!!!!