Selasa, 15 Jun 2010

ada apa dalam gobok

Assalammualaikum..

alhamdulillah..
hari ni haqq dah sembuh dari demamnya..
walaupun tak sepenuhnya..
at least dah tak panas macam semalam..

hari ni haqq dah boleh main macam biasa...
lapang sikit dada mak ni nak oiii..
taklah mak rasa malas nak pergi kerja..
tet....!!!! :P

ni nak tunjuk gobok baru mokngah dan mokcu..
tapi tak nampak sepenuhnya la..
huhuhuhuhu.. :P

tapi kan, kalau dah nama pembuli tu..
mesti ada pelbagai idea cara untuk buli si haqq ni..
termasuklah upacara pembulian pada hujung minggu lepas.. :P

sekali pandang tak nampak pun ada haqq kat dalam tu.. :P

ni close up sikit ni.. :)

hahahaha..
ni je yang sempat dapat ambil..
sebab memula memang dah tutup dah pintu tu..

kemudian haqq dah jerit dah..
terus mak buka pintu..
tapi bukannya mak tutup rapat pun.. :P

jahat betol mak ni ek..
ala haqq, janganlah takut gelap..
haqq kan "Hulk".. :P


p/s : hari ini merupakan hari pertama di tempat kerja baru..still company yang sama tapi di lain bahagian..semoga mak akan ceria di situ :)

- mak haqq

4 ulasan:

NURUL berkata...

amboi2 haqq duk dlm almari tu

Hannah Johary berkata...

Comelnya Haqq! Tak sabar nak tengok Myiesh duduk dalam gobok jugak. Hehe.

P/S: Macam mana kerja di bahagian baru tu? ;)

Reds berkata...

owh..ada blog x bgthu ye..hehe

abah dan mak haqq berkata...

mama raina : mangsa buli..hahahaha

mama myiesha : hahahaha..try la bubuh si masam tu pulak..

p/s : kerja di tpt baru sama je macam biasa tapi masalah pengangkutan je.. :P

cik haris : i malu la.. :P