Sabtu, 24 Julai 2010

my little sailor

Assalammualaikum...

bila little sailor mak ni dah penat main..
macam ni la aksinya bila berlayar malam nanti..
tapi ada pesanan buat mokngah dah mokcu..
jangan menangis bila tengok aksi si little sailor ni tau.. :P

belakang seluar bertulis "little sailor"

haish, nampak pusat pulak.. :P

sampai bersilang kaki tu semasa berlayar..

amboi bukan main lagi aksi berlayar tu..

muka sailor yang sedang berlayar.. :)

p/s : baju little sailor tu mokngah yang belikan masa haqq dalam perot lagi tapi yang dalam gambar tu bukan bajunya..mak guna teori mix dan match je.. :P

- mak haqq

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

atototomey!!

-aunty rene

pinkishblue berkata...

haqq dah tunnjuk gaya berenang atas katil.. tak lama rafiq plak.. skrg ni pon dah round habis stp penjuru katil dahh

ain berkata...

AUNTI AINCEPET:hUHU..pic yang ngelast sekali...nampk seksi owh..bibir persis angelina joliesss