Khamis, 19 Ogos 2010

siapakah yang merindui siapa?

Hari nie abah haqq ada masa kelapangan untuk menaip sesuatu pada blog haqq nie asyik mak haqq je kan.Sesekali ada masa boleh jugak selitkan 2 @ 3 entry kalau ada kesempatan..

sebelum tu abah haqq dah keluarga ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam di seluruh malaysia khususnya dan diseluruh dunia amnya....Selamat menyambut Ramadhan Al-mubarak....p/s: Kepada ketua2 keluarga jangan lupa membayar zakat ok....(diharapakan membayar lebih awal supaya dapat diagihkan kepada yang sepatutnya)..."abah haqq pun belum bayar lagi sebenarnya"....bisik2.

Disini abah haqq ingin bercerita tentang mak haqq dan haqq..sebenarnya mak haqq nie memang seorang yang sangat manja..(macam haqq jugak) kalau jauh sikit je siaplah hp tu..selang 3 minit je mesti ada msg..tak boleh lambat2 balas nanti mulala pk yang bukan2..sebenarnya mak haqq nie memang sayangkan abah haqq...Tetapi mak haqq tak boleh lawan sayang abah haqq kat mak haqq sebanyak mana mak haqq sayang...abah haqq mesti sayang lebih dari itu....heheh..

Kekadang bila abah haqq keje out-station atau keje malam,terpaksa la tinggal 2 beranak je...sian jugak kan..tapi nak buat macam mana dah kerja kan..apapun sebenarnya abah haqq memang rindu kan 2 beranak nie walaupun pergi kerja...abis kerja je mesti nak terus balik umah(nak sampai cepat je).Dulu masa bujang lainla.Bila dah kawen nie lain je jadinya..

Apa pun abah haqq memang sayangkan mak haqq dan haqq sampai bila2..kalau bergaduh tu biasalakan...adat rumahtangga..kita hendaklah saling tolak ansur..jangan la sampai tak bertegur sampai 3 hari tak baik tau...apapun abah haqq harapkan kebahagian dalam semua rumahtangga di seluruh dunia walaupun kekadang rumah skarang dah takda tangga..hehe.

Apa pun abah haqq nak ucapkan sesuatu pada mak haqq....


I love u so much...

I love u so much...

I love u so much...




-abah haqq.

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cek aren jiwang la plak dia...

Qaseh Qidzizie berkata...

haqq comel laaa..
mata besau...
tu jek :p

erienz berkata...

amboi syg giler abah haqq kat mak haqq...
mak haqq jgn nak fikir yg bkn2 kl abah haqq bals msg lambat...he3

NURUL berkata...

wahhh ni abah haqq yg tulis blog pulak ye. selalu mak haqq je. selamat berpuasa utk kid sekeluarga yeah

Zaidah berkata...

akak pun cayang kat mak haqq n haqq...ngan hasrin tak lah..nanti kena dusssshhhh

abah dan mak haqq berkata...

ops kantoi plak.. :P

-mak haqq

abah dan mak haqq berkata...

ops kantoi plak.. :P

-mak haqq

mamidreamy berkata...

wah so sweet.
entry dkt blog ni buat aku menangisla...