Isnin, 1 Oktober 2012

Kami di Instagram

Assalammualaikum..

Semenjak Mak sudah ada smartphone ni..
Mak pun dah ada akaun Instagram tau..
Terima kasih ya Abah sebab belikan smartphone untuk Mak <3

Dalam akaun Instagram Mak tu..
Ada banyak gambar Haqq dan Laeka tau..
Yang mana Mak tak kongsikan dalam blog ni..

Bukan apa, dengan Instagram ni..
Mak tak perlulah nak pening kepala untuk mengarang ayat..
Lagipun Mak kan asyik tak sempat je kan? :P

Apa yang perlu Mak buat..
Hanyalah ambil gambar dan share-kan terus ke Instagram..
Senang bukan? :)


Cuba lihat bulatan di tepi tu :)


Macam mana nak follow Instagram Mak?
Click salah satu daripada gambar dalam bulatan tu..
Nanti pop-up tab / window lain yang akan memaparkan gambar tersebut dan juga username Instagram Mak tu..
Jumpa nanti di Instagram ya :)

p/s : Nanti jangan lupa tinggalkan username kamu tu dalam ruangan komen tau <3

3 ulasan:

nanonano berkata...

sedihh nset kite xsemat :(

Maria Rajab berkata...

amboi mak..kemain..hp kita xbape smart la..xda instagram..

abah dan mak berkata...

Na,
Ala projek membaking awak tu mashyuk je kita tengok..
rembatlah seketul dua...
hihi :P

Maria,
Bersalinkan anak ketiga..
pastu boleh request iphone5 ya..
ngeh :P