Khamis, 21 Januari 2010

my ex-boyfriend wedding

Assalammualaikum..

hahaha abah haqq dah update pom..
hy lebiu too sayang..
amboi jiwang plak abah nih :P

entri kali nih nak share pasal exboiprem aku kawen Dis lepas kat Parit Sulong Batu Pahat..
aku dah setting awal-awal ngan abah suh cuti..
tp last minit masuk keje malam plak dengan alasan esok dan lusanya dia dapat kelepasan..

memula mengarok jugak aku..
yepla ingat pas kenduri kawen ingat nak pepoya kat BP Mall jap..
tup tup nak keje malam plak..huh :(

tapi nasib baik abah bawak jugak g kenduri nih..
maklumla kenduri exboiprem bini dia..hihihi :P
jgn risau by,my love always with you till death..

ni ada sikit gambar nak share dalam blog nih..
mak haqq nih memang suka posing melaram tah apa-apa tah..
tapi haqqnya ko tengok la nanti..



dah jadik mak skarang kene bawak handbag tu plak



mak abah haqq nak posing berdua pulak


sambil tunggu pengantin sampai,haqq mintal tangan kira duit



time nih panas sgt tu yang dok bawah payung sambil tengok pengantin sedang berarak



tema silver kat rumah ajib



semoga berkekalan hingga akhir hayat dan cepat dapat baby..bule geng ngan haqq nanti


otw balik pontian,hujan turun lebat gila..
hujan lebat sepanjang jalan dari Batu Pahat ke Pontian..
abah haqq pun drive slow je la..

lagipun jalan sesak sbb hujan lebat..
kete pun banyak..
so kami sampai Pontian dah nak maghrib dah..

tapi sempat lagi la abah haqq siapkan diri nak g KERJA malam tu..
geram aku...
dah la hari kelepasan tu Isnin dan Selasa..
mau tak meradang..



otw balik pontian,hujan lebat..tengok si haqq buat muke terkejot.nyampah



yang nih tengah sebok muncongkan mulot..huh

anyway..time kasih bebanyak buat abah..
sbb sanggup bawak kami ke Batu Pahat dengan selamat pergi balik..
nih kenduri kahwin yang kedua kami bawak haqq..

nanti aku buat entri kenduri kahwin yang kali pertama haqq pergi..
tahun 2010 nih ada jugak beberapa kenduri yang dah ada dalam kalendar aku..
semuanya teman rapat..

insyaAllah tiada aral boleh la kami pergi kenduri tu sumer..
yang paling penting abah haqq kene cuti time tu..
kalau tak mak haqq majok..
hahahahahaha :P


- mak haqq

2 ulasan:

=MissRynn= berkata...

kenduri aku juga.. masa tue haqq kena bermain2 ngn ammar.. and mak haqq kena tlg aku!!

Rhona Rozlan berkata...

alah menyampah lah kenduri aku kau tak datang.