Khamis, 11 Februari 2010

memori

Assalammualaikum..


em asek cerita pasal haqq je..
kali nih cerita pasal mak abah haqq plak..
yepla sempena nak hari kekasih nih kononnya.. :P

ah dah nama blog pun cerita tentang haqq..
mestilah sumer entri pasal haqq kan...
hihihihihi..

tapi kalau nak cerita tentang mak abah haqq nih..
aku bubuh gambar jep la ek..
malas la nak taip pepanjang..

so tengok la gambar mak abah haqq masa muda mudi dulu..
sekarang macam dah tua sebab dah ada haqq..
kadang-kadang perasan muda jugak :P



ni kira official dating kami yg pertama la di kenduri kahwin Siti Hajar,kawan lama di Mersing



huh,zaman dulukala :P



bertunang pada 11 Mac 2007(huh gemoknya)



dating yang pertama lepas tunang di Kuantan



gambar sebelum abah haqq lapor diri (gile gemok)



1st dating bila dah balik keje kat johor



menjadi sah pada 25 oktober 2008



akhirnya lahirlah Muhammad Nurhaqq bin Asrin pada 31hb Ogos 2009


tengok la aku kejap kuros kejap gemok..
tapi kebanyakan masa aku gemok..
nak la badan zaman baru berkenalan dulu :P


sebenarnya ada banyak gambar nak share ngan korang..
tapi nanti meluat pulak kan..
takpela ni je bule share buat masa ni.. :)




- mak haqq

1 ulasan:

Nancy berkata...

bila masa kau kurus? haha.