Rabu, 10 Februari 2010

gebu ke?


Assalammualaikum..


hiks, bila dah update terus nak update lagi..
kali ni nak tunjuk gambar haqq tgh sepsi..
ala sebab nak mandi tu yg separuh bogel.

kalau nak dikaitkan dgn tajuk entri..
ko tengok la gambo bawah nih..
gebu sangat ke?



hakikatnya haqq nih kecik halos jep..
maybe kalau dia baring nampak gebu la kot..
korang tengok la kalau duduk..


isk isk..alahai haqq nape la halus sangat nak? :(


nampak kan perbezaan yg ketara sangat..
takpela janji haqq sihat kan nak..
tapi haqq tetap masam tau :P


p/s : abaikan babat mak haqq serta penyapu dan getah paip dibelakang kerana kami menumpang di rumah kosong


- mak haqq

3 ulasan:

Rhona Rozlan berkata...

orang kata, kalau masa kecik kurus, nanti besar gemuk. ha masa tu kau jangan kata 'napelah kau semangat sangat, nak?'.

haha. :P

senioritasara berkata...

eheheheh gebu.........mmg gebu.rafiq pun halus je kid...kecik je cam maknye jgk ehehehe

abah haqq / mak haqq berkata...

rona : hahahaha..aah ek kalau semangat sangat tak larat aku nak dukung..

sara : tu camera trick je..huuhuhu :P