Jumaat, 26 Mac 2010

kenapa?!

Assalammualaikum..

sori entri kali ini takde kaitan langsong dengan haqq..
kononnya luahan hati selepas bergelar mak haqq..
isk macam sedih jep :P

kenapa yep aku sekarang sudah jarang nak membaca blog orang single..
kecuali kawan rapat aku la macam aunty rona dan rakan-rakan dia tu..
cerita dia mmg aku ikuti sejak masih di kuantan lagi dan aku belum berkahwin lagi masa tu..

tapi bila lepas kahwin dah pregnant..
aku suka baca pasal preparation orang yang nak kahwin..
padahal sebelum kahwin tak pulak nak baca..

sekarang pulak dah ada haqq..
suka baca blog para ibu-ibu macam kak zaidah..
kenapa yep..?

maybe dulu takda blog sendiri kot..
sebabnya macam takda cerita nak share..
bila dah ada haqq nih baru seronok nak share..

tapi kan, aku rasa nak sambung balik la..
ala baca blog-blog orang single macam uncle pipi tu..
rasa nya macam masih single je.. :P

eh takpe kan?

p/s : sori rona guna aunty..sbb haqq panggey ko aunty kan?!hiks comel tau.. :)

- mak haqq

6 ulasan:

Rene berkata...

ok fine.

Rhona Rozlan berkata...

wei. aku bukan single laaa. aku dah kahwin kan. kid, kau jangan buat aku terasa aku single. pfttt (sembur air liur).

btw, nak dengar satu pengakuan tak? aku tak baca pun blog orang lain. aku baca blog kau je sebab nak ngorat haq. ok tak kelakar.

bye.

abah haqq / mak haqq berkata...

rene : bukan ke ko takde blog?
rona : asiey lupe bubuh yg ko sebenarnya dah kahwin la..ko rentap sama rene sbb nak ngorat haqq

Rhona Rozlan berkata...

Alah, setakat Rene tuuu.... hmm.. aku kasi pftt je ok.

Rene berkata...

ok fine sebut rona je dalam entri.
ok fine bye forever.

Siti berkata...

hehe..biasa la..sama ngan siti..suka baca blog ibu2..maybe sebab byk cerita yg leh di kongsi kot..