Rabu, 24 Mac 2010

lega rasa nya..

Assalammualaikum..

lega rasanya dah dapat renovate semula blog nih..
suka pilih warna biru sebab sejok je..
siap ada elephant lagi..

tapi kat atas tu ada iklan la pulak..
takpe la kira tolong promote even takde upah.. :P
kalau sesiapa singgah sini boleh la carik background yang berminat..

tapi rasanya ada link yang aku terlupa kot..
jenuh la nak cari semula satu-persatu..
terima kasih pada sesiapa yang sudi jengah kat sini.. :)

- mak haqq

6 ulasan:

Siti berkata...

cute la umah baru ni...cemei jer ngan katun2..

abah haqq / mak haqq berkata...

itu la pasal kite pilih yang ini..hehehehe :P

abah haqq / mak haqq berkata...

kak siti..
nama anak-anak apa ek?

Rhona Rozlan berkata...

Alaa, tak nampak pun. Mungkin komputer aku lambat load.

Zaidah berkata...

cantik blog nie tapi warna dia tak berapa cerialah yaty...klu pada akak...mcm tak berseri ...jangan mare...hehehe

abah haqq / mak haqq berkata...

rona :alahai tak nampak ke?

kak zai :ko memang kak zai..!!!!

-mak haqq