Rabu, 14 April 2010

kereta lumba haqq

Assalammualaikum..

bulan Februari yang lepas..
mak dan abah telah belikan haqq kereta..
isk,besday mak, haqq pulak yang dapat hadiah.. :P

sebelum ni haqq berkereta kat rumah nenek hendom dia je..
itu pun kereta yang lama..
tapi still molek lagi la..

kesian tengok haqq asyik baring tiarap golek depan tv kat rumah tu..
so kami belikan haqq kereta..
belikan kereta haqq kat Anakku je..

huish..bule tahan mahal ek..
takpela anak punya pasal.. :P
muahahahaha...

masa kat kedai tu..
kami suruh haqq pilih sendiri kereta mana yang dia nak..
sebab ada banyak pilihan jugak..

last-last haqq pilih yang ni..
yang sama warna dengan stroller dia..
siap test dulu si haqq ni.. :P


masa testing kat Anakku..


kat rumah terus rasmikan... :)

sekarang bukan main laju memandu..
siap tokmak dia bising sebab selalu parking kereta merata..
jangan jadi pelumba haram ya nak,,

p/s : gambar berbeza warna sebab pakai kamera henpon abah dan mak.. :P

- mak haqq

1 ulasan:

Zaidah berkata...

nak pinjam bleh tak...