Selasa, 13 April 2010

masa yang best semasa haqq dalam kandungan

Assalammualaikum..

sempena Mother's Day bulan Mei nanti..
mak join la contest ni..
Best Moment Mommy to be..

contest ni Mummy Chubby yang buat...
kalau korang sume tu ada gambar time preggy..
meh le join, click kat banner tu ek.. :)

sebenarnya tak banyak gambar time pregnant dulu..
ada pun yang comot sangat..
hahahahaha..

oklah mummy..
ni lah gambar masa pregnantkan haqq dulu..
hopely terima la ek.. :)



masa ni mak tengah bawak haqq 7 bulan..
singgah sebentar di Sg. Jerik masa perjalanan balik ke Johor dari Jengka..
mak ngah yang tolong snapkan secara candid.. :P

saat ni best sangat..
sebab nya masa mak dok main air sungai..
(ish takda plak gambar main air)..
haqq punya la happy, siap main kayak dalam perot lagi..
hahahahaha.. :P


p/s : perghh..time pregnant punya la kurus..sekarang pulak.......(sila isi tempat kosong sendiri ya)

- mak haqq

3 ulasan:

Mummy Chubby berkata...

uishhh!!! mummy dah amik yer picture...tq sbb join...

Mummy Chubby berkata...

lupe lak nak bgtau...mummy pn dah add link mak abah haqq.. :D

=MissRynn= berkata...

huhu.. comey masa ngandung