Selasa, 25 Mei 2010

tiada bantal armrest pun jadi la..

Assalammualaikum..

masih ingat tak video haqq tahan tidur dalam kereta..?
huhuhuhu..
masa tu abah dan haqq on the way balik Pontian lepas hantar mak semula ke office..

gambar kat yang bawah ni..
masa on the way nak ambil mak dan tokmak balik kerja la pulak..
mokcu la yang snap gambar ni..
tapi haqq dah tidur pun.. :P

mokcu cakap mula-mula haqq menyanyi dulu..
then lama-lama senyap pulak..
rupa-rupanya dah terlentuk dah pun..



penat sangat ya haqq ya..



alahai kesiannya anak mak ni.. :(

tapi kalau mak ada tak pulak haqq ngantuk macam ni..
kalau mak ada,mesti mak akan pangku haqq kan..
bolehlah mak bobokkan sekali..
hihihihi.. :P

p/s : kalau pangku lama-lama,sengal jugak lengan mak ni.. :P

update : mak salah rupanya bukan armwrist tapi armrest la..time kasih mama khalish :)

- mak haqq

5 ulasan:

puterikurekure berkata...

comelnye dia letak kepala dia kat armrest tu. kesian pon ada jugak.

oh. khalish pernah buat keje tidor dalam walker. rugi pulak tak amek gambar dia back then.

abah dan mak haqq berkata...

oh namanya armrest ek..
thanks ek mama..

huhuhu..kami mmg sentiasa standby handphone kat tangan..
sebab nak capture moment macam ni la..

lenkali intan macam tu tau..
nak tengok si khalish plak.. :P

NURUL berkata...

itu car seat ye?

Zaidah berkata...

mama mak ko haqq...biorkan ko tiduq mcm tu...cian haqq...

pinkishblue berkata...

haqq oh haqq..