Rabu, 2 Jun 2010

Double A adalah jenama kertas yang popular di Malaysia

Assalammualaikum..


kalau kita guna kertas jenama ni memang best.. :)

tu gambar intro je..
untuk tajuk entri kali ni..
kat bawah ni baru nak cerita.. :P

kali ni turn abah pulak yang membuli si haqq..
turn mak bila la ek..?
muahahahaha..

sebelum ni dalam rice cooker sudah..
perut si herbie pun sudah..
so kat mana lagi ek nak sumbatkan haqq..?


hiks..comel je dalam kotak ni


alahai macam budak kene buang je.. :P


sila abaikan alas kaki,kaki abah dan angongot..

masa tu abah tengah sesiap nak kerja malam..
abah masukkan haqq dalam kotak A4 tu..
kemudian heret macam main tarik upih tu..

tapi tak sempat pulak nak snap time tu..
sebab mak pakai handphone mokcu..
lagi pun abah nak cepat dah..

kelakar tengok haqq kene heret dalam kotak tu..
diam pulak bila dibuli macam tu..
haqq oh haqq..

p/s : tokabah dan tokmak pun sama suka dengkikan haqq tau..

p/s/s : tengoklah..rumah haqq dah cat baru.. :P

- mak haqq

5 ulasan:

puterikurekure berkata...

hehehe. comel je haqq dok dalam tu.

pinkishblue berkata...

cantik umah baru haqq... sgt chumellsss

=MissRynn= berkata...

kejam dow!!

abah dan mak haqq berkata...

mama khalis : boleh muat ngam ngam tu..ingat masa tutup nak amik gambar tapi tak sempat..

mama na'il : soft je kan..huhuhu..tq :)

ina : ada lagi kejam dow..!! :P

pitt berkata...

eh kid.jangan buang anak!