Isnin, 5 Julai 2010

sempena haqq 10 bulan

Assalammualaikum..

wah dah masuk Julai pun..
bulan depan dah Ogos..
lagi 2 bulan haqq nak setahun..

isk isk..
cepatnya masa berlalu ek..
tak sabar rasanya nak tunggu haqq setahun...

sorry la ye mak lama tak update..
memang tak berkesempatan langsung..
tambahan dengan mood yang mengarut tu.. :P

rasanya mak ada beritahu kot yang setiap kali haqq cukup bulan..
haqq mesti berjalan..
tak kira la pegi pepoya ke or balik kampung..

sempena haqq 10 bulan ni..
haqq berjalan ke Penang..
untuk menghantar mokngah sambung sekolah..

kami bertolak ke Penang pada Jumaat, 2 Julai..
dan bergerak semula ke Johor pada Ahad, 4 Julai..
so kami semua disana 3 hari 2 malam.. :)

di Penang kami tinggal di Service Apartment milik TM..
huhuhu..
tokmak la yang belanja kami... :P

haqq bukan main seronok lagi dapat main dalam apartment tu..
dah la luas makin la gedik haqq..
haqq pun siap mandi kolam lagi tau.. :P

memula haqq main tepuk-tepuk air..


oh lihatlah wajah kegedikan haqq.. :P

mak pakaikan haqq pampers tu yang berat sangat tu.. :P

eleh pakai pelampung tu pun kejap je..nyampah

ni je gambar yang sempat ambil..
masa-masa lain malas nak ambil..
sebab banyak habiskan masa dalam kereta meronda Penang..

p/s : rindunya dengan mokngah dan mokcu kan haqq.. :(

- mak haqq

4 ulasan:

puterikurekure berkata...

tgk haqq berenang2, tak sabar nak bagi khalish berendam camtu gak. :)

Zaidah berkata...

AMBOI SERONOKNYER ANAK MAK....NAK AJAK FIRAS BERENANG JUGAKLAH...

little lady in red shoes berkata...

amboiii...haqq....apelah mak nya tu x bukak pampers...susah haqq nk buat kuak kupu2....
mak haqq ni...eeeeeee...susah akau nk cakap...

abah dan mak haqq berkata...

kak intan : cepat bawah khalish pergi swimming..mesti sepsi.. :P

kak zai : jom kak zai bawak anak-anak pergi swimming..!!!

kak adik : hiks..macam tak kenal mak haqq ni macam mana.. :P