Rabu, 7 Julai 2010

warcraft si teether

Assalammualaikum..

tadi la masa mak tengah sibuk lipat kain..
haqq pula ada kat sebelah mak tengah sibuk main..
pastu perasan macam haqq senyap je..

mak toleh tepi je..
rupa-rupanya haqq sedang gigit teether baru tu..
haqq ni....!!!!

amboi macam makan burger je.. :P

eleh konon posing la tu.. :P

entah bila masa pulak cd game ni dalam bilik..
ni mesti abah punya kerja ni...
kan anak dah buat main..
grrr...!!!!

haqq ni pun satu..
eh haqq memang satu...
dan masih satu lagi..
yang kedua lambat lagi ye... :P

banyak dah teether mak belikan untuk haqq...
cd game abah pulak yang kamu nak gigit..!!!
ni yang malas nak belikan toys ni..

akibat gigit cd tu..
bibir haqq jadi kebiruan..
sebab cover cd tu dah hancur sikit dah..

ye mak tau bahayakan anak..
mak baru perasan tadi..
mak dah sembunyikan dah pun cd-cdnya... :)

si hidung kembang..

kawasan yang telah membuatkan bibir haqq biru..

teether baru haqq..!!!

p/s : jangan merajuk ya haqq... :P

- mak haqq

7 ulasan:

pinkishblue berkata...

tak boleh leka langsung... bile die senyap jek.. ade lah tu projek die buat...

Qaseh Qidzizie berkata...

hahaha :)

rene berkata...

COMELLLLLLL KELAKARRRR

Zaidah berkata...

haqq tunjuk kuat yer....

=MissRynn= berkata...

haahhaha teruskan usaha yea haqq

NURUL berkata...

amboi gigit cd ye

abah dan mak haqq berkata...

zakiah : aah memang banyak je projek dia..geram plak aku kengkadang.. :P

fazila : nanti ko ada anak mesti ko pening macam aku..hiks

rene : nanti aunty rene datang johor ok.. :)

kak zai : aah,kuat tak bertempat..nyampah :P

ina : bila aunty ina nak jumpa haqq lagi?

nurul : semenjak dah ada gigi ni..semua benda dia nak gigit..aum