Isnin, 4 Oktober 2010

Time Crisis 2

Hari : Sabtu
Lokasi: Capcom Billion, Pontian
Masa : Selepas Jam 3 Petang.

Hari itu masa keluar dengan makgah dan makcu pergi window shopping, kebetulan masa tu abah dan haqq dok pusing-pusing,terjumpa plak game Time Crisis nie...

Dulu masa abah haqq ngan mak haqq bercinta selalu jugak main game nie...sampai habis puluh-puluh ringgit nak habiskan game nie.. memang enjoy,tak bosan laa nak main..

Sebab dah lama sangat tak main tetiba jumpa game nie...apa lagi kesempatan itu digunakan secukupnya la..suruh makcu tukarkan token 2 keping...and..START THE GAME..

Masa tu kebetulan plak si haqq nie tido..baik plak tu landing atas bahu abah nie..emm takpe la haqq sebab main pun bukannya lama...main game sambil dukung haqq pun takpe...

Memula ok la jugak..tapi lama-lama rasa lenguh jugak..hehe..emm haqq pulak bukan main nyenyak tido dan tak sedar langsung..dah la bunyi kuat, abah sampai terpusing-pusing pun si haqq tetap mantain je..hehe

Oleh kerana ketidakselesaan masa bermain game,abah cuma sempat main sampai stage 2 jee...

Apa-apa pun nanti ada masa lagi kita g main game lagi erk haqq...


Time Crisis 2

Landing baik..

Mulakan aksi..

Ingatkan tak lenguh,rupanya lenguh jugak la...

- abah haqq

Tiada ulasan: