Selasa, 5 Oktober 2010

Contest Bersama Si Kecil

Assalammualaikum..

Dah lama rasanya haqq tak sertai sebarang contest..
hari ni rasa macam nak sertai Contest Bersama Si Kecil..
itu pun sebab di tag oleh mummy myiesha tu..

Kebetulan pula, haqq dan ibu penganjur berkongsi tarikh lahir iaitu 31 Ogos..
sebab itulah penganjur buat contest ni.. :)
Selamat Hari Lahir Nenek..!


Gambar ni diambil masa di sarang kami di Tingkat 3 tu..
sehari sebelum haqq demam sebab nak tumbuh gigi lagi..
cerita yang tu di lain entri la ye..
itupun kalau mak ni ada masa lapang dan ada mood nak bercerita.. :P

oklah cik Gayah..


ada 3 orang yang mak tag sebagai syarat contest..


sesiapa yang nak sertai sama..
cepat-cepat ya..
tarikh tutup pada 10 Oktober 2010 :)

p/s : semakin hari semakin busy melayan si rabbit sorang ni.so semakin jaranglah blog ni ber"update".. :P

- mak haqq

6 ulasan:

abah dan mak haqq berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hannah Johary berkata...

Yeay awak pun masuk contest!

Dua2 gambar itu adalah sangat lawa. :D

NURUL berkata...

rajin kid masuk contest. good luck ye kid

Gayahspears berkata...

done~

susudalambotol berkata...

Cantik pakai tudung :)

abah dan mak haqq berkata...

hannah : sebab awak tag la kid join :P

nurul : alahai saja suka suki..nanti berupdate la blog ni..hehehehe :P

hidd : kid rasa hidd silap pandang..
gambar yang bertudung tu si penganjur :)