Sabtu, 25 Disember 2010

Happy Birthday Abang Itik

Assalammualaikum..

Selamat Hari Lahir yang ke 3,Naqyb :)


Naqyb bersama mummy dan babah semasa di
Majlis Berbuka Puasa KPYPJ 2008

Naqyb ini merupakan anak Kak Adik..
iaitu rakan sekerja mak di masa KPYPJ dulu..
waktu tu mak belum berumahtangga lagi..

Dari belum kahwin sampailah mak dah preggy..
si Naqyb ni lah selalu kena gomol dengan mak..
konon nak ambil berkat untuk dapat baby boy :P

Sekarang ni dah susah nak jumpa..
sebab mak dah tak bekerja disitu lagi..
last jumpa pun masa kami beraya ke rumah Naqyb.. :(

So entri kali ini adalah khas buat Naqyb..
kerana Nayqb telah lahir pada Hari Krismas 2007 yang lalu..
Happy Birthday Abang Itik..
semoga menjadi anak yang baik dan mendengar kata-kata mummy dan babah ya ek..
aunty sayang Naqyb tau.. :)

p/s : rindunya dengan rakan-rakan di KPYPJ..

- mak haqq

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

dah bujang dia..

NURUL berkata...

perasaan rindu selalu melanda kan

abah dan mak haqq berkata...

mokngah : nanti haqq pun macam tu jugak

nurul : tu lah..kalau kid ke JB kadang-kadang ada juga singgah office lama..terubat lah skit. :P