Selasa, 28 Disember 2010

Haqq Jakun

Assalammualaikum..

Masa tu baru je check in bilik..
Mak tengah sibuk sembang dengan Mokngah sambil ambil gambar..
yang Abah pula turun ke kereta nak ambil barang...

Dah nama budak kan..
ada je benda yang dia buat..
nak belajar benda baru la katakan.. :)

Mula-mula ada depan mak ni kemudian hilang..

Macam manalah Haqq boleh tahu yang tisu tu boleh ditarik..

Tarik sampai ke hujung bilik pula tu.. :)

Mak tau la toilet di rumah kita tiada tisu tandas macam di hotel ni..
tapi tak payahlah buat perangai jakun macam tu..
huhuhuhu.. :P

p/s : Jakun ni maksudnya macam tak pernah jumpa..bukan kaum Jakun tau :)

- mak Haqq

9 ulasan:

Zaidah berkata...

tak ape haqq bleh mintak lagi kat hotel tu...diorang kaya....klu macam adam plak suka tarik tisu daripada kotak...habis bertaburan..

PuteriKureKure berkata...

haha. haqq kreatif la!
:)

Nrfadlh berkata...

haha. comelnye haqq. mcm2 perangai erk. nanti ntah ape lagi lah dia buat.

=MissRynn= berkata...

cute sey!!!

abah dan mak haqq berkata...

kak zai : abeh la bersepah rumah tu dengan tisu.. :P

kak intan,fad,ina : bila dah kantoi..cepat-cepat dia peluk saya..eleh ingat mak dia tatau agaknya sapa yang buat tu.. :P

pinkishblue berkata...

ahahah...tomeeyyy

Hannah Johary berkata...

Ahahaha tang tissue roll tu, tak tahan tengok!

Kidd, you kat JB kan? I want to send you an invitation. Kindly leave your contact number at hannahjohary@yahoo.com, or PM me at FB Hannah Johary.

Nak jumpa Haqq long eyelash!

Thanks! <3

cheekongsejuk berkata...

bila lg kan haqq.. kalo ada kt umah jgn buat lak.. hehe.. walaupun murah tp rugi ooo...

abah dan mak haqq berkata...

zakiah : menggeletis berlari dalam bilik.. :P

hannah : tak sabar ni.. :P

kak nor : kat rumah semua dah sembunyikan dalam gobok..padan muka :P