Rabu, 9 Mac 2011

Lama Sudah

Assalammualaikum...

Mintak maaf kalau ada yang mencari dan menunggu cerita dari Mak..
cewah, macam ada je yang tunggu.. :P
dah seminggu rasanya tak berupdate blog dan FB...
gara-gara pertukaran jadual harian yang menjadi semakin ketat..

Disebalik pertukaran ini..
terdapat banyak berita kurang gembira dari gembira..
dan sekarang jadual harian telah menjadi longgar semula seperti biasa..
tapi Mak belum bersedia untuk berkongsi dengan semua orang..

Dan sebenarnya juga..
ada banyak cerita tentang Haqq ni yang Mak nak kongsi..
cuma Mak tak berkesempatan..
dan mood nak menulis tu hilang pergi mana tah.. :P

BerBW pun sekali imbas je..
niat nak tinggalkan komen pun..
tak terbuat... :(

Sekarang ni..
mood sudah kembali menjengah..
tapi dah lewat sangat ni..
mata rasa berat sangat...

Lebih lagi melihat si Haqq ni tidur..
bergolek ke sana ke mari..
dengan bau masam dia tu..

Selamat malam semua..
dan juga Selamat Hari Wanit ke 100 ye :)

Tunggu ya Haqq, Mak nak off lappy pusaka ni :)

p/s : Abah kerja malam minggu ni sebab itulah Haqq tidur awal.. :P

- Mak Haqq

6 ulasan:

Zaidah berkata...

rindu ko n haqq.....muahhhhh

Rini berkata...

Masamnya Haqq. Selamat hari 'wanit' juga. Wanita kerr :p

Mommy Fara berkata...

heheheheh...alalalalalala, shedapp tdo eh? samelah kite eh? suami keje shift...

NURUL berkata...

rindu kid dan haqq

abah dan mak haqq berkata...

kak zai : saya pun sama..semalam naik office kejap tapi tak nampak akak..

rene : ceh, perasan aja kalau silap type..!!!

fara : dalam sebulan,seminggu mesti naik malam..huhuhu

nurul : kid pun sama la...uwaaaa :(

azahaldir berkata...

alalla....ninja tido