Khamis, 17 Mac 2011

Merajuk Ke?

Assalammualaikum..

Siapa yang merajuk tu agaknya?
Mak ke yang merajuk..
sampaikan lama tak berupdate blog ni..
huhuhuhuh..

Untuk pengetahun kamu semua..
Mak telah ditahan wad di Hospital Pontian selama 3 hari 2 malam..
bermula dari hari Ahad (13hb) hingga Selasa (15hb) yang lalu..
wah macam pakej percutian pula.. :P

Memang ramai rakan bloggers dan FB..
yang tidak tahu langsung tentang perkara ini..
bukan Mak sengaja tak beritahu kamu semua..
cuma tak berkesempatan je..

Insya Allah ada kelapangan..
Mak akan ceritakan ya..
kes ditahan wad tu.. :P

Sebenarnya nak tayang style Haqq tidur ni..
gambar ini pun dah lama dalam draft..
sebelum Mak masuk wad lagi..

Lepas mak dah susukan Haqq sebotol..
Mak layanlah lappy pusaka ni seorang diri..
kebetulan Abah tak balik malam ni..

Tak lama kemudian...
Mak tolehlah ke arah Haqq...
nak periksa ada nyamuk ke tidak..
rupanya si Haqq ni dah terpelesek kat tepi tu.. :P

Jauhnya kamu berenang ke sana Haqq..

Tak sakit gamaknya kepala Haqq ni menyendal dinding..

Agaknya rasa selesa kot tidur style merajuk macam ni.. :P

Mujur Haqq berenang sampai ke dinding..
kalau sampai ke tepi katil tu..
mau tak berdentum ke bawah..
dah menangis tengah malam nanti..
tapi Mak memang dah standby bantal.. :P

p/s : Masa nak tidurkan tu je bergelap tapi bila dah tidur bukalah balik lampu tu. Alhamdulillah setakat ini Haqq tak silau pun kalau tidur dalam terang.. :)

- Mak Haqq

6 ulasan:

erienz berkata...

la, knp ti ko kena tahan kad wad...cube cite...cuba cite...
hope dah sihat sepnhnye...

Mommy Fara berkata...

nape kid? nape smpi kene tahan wad? skg mcm ne? sihat? hrpnye, kid skg sihat mcm biasa...mcm ne la haqq bile kid x de tu? sedih lak rase...=(

nanonano berkata...

agaknye sedap sejuk simen dinding tu kan??
itu yg menempek je ctu :p

NURUL JAMIAN berkata...

kid awat tak sms nurul bgtahu masuk wad? apa2 hal bgtahu tau kita dok risau awat kid tak update blog ni. ini serius tau. sebenarnya nak sms kid hari tu tapi tak jadi

Dayu berkata...

hah?? kenapa kid
lah..nape tk bagitau
boleh kami2 ni doakan sama2..

abah dan mak haqq berkata...

kak erin : nanti saya ceritakan ek..huhuhu

fara : haqq bukannya sedih mak dia takde..nyampah tau.. :P

nano : aah kot..mujur melekat kat dinding kalau melekat kat lantai,haru mak dia nanti :P

nurul & dayu : kid ada hint2 abah haqq tu tanya tak bukak FB ke?kononnya nak suruh dia update status kid la..tapi dia tak sempat bila dah kena jaga haqq ni..