Selasa, 19 Januari 2010

balik raya haji 2009

Assalamualaikum..

hihihih…
bebalik mak haqq yg update..
dah ketagih blog dah aku nih..

kebetulan dalam simpanan aku ada banyok gambar..
aku share la skit kat dalam blog nih..

nih sume gambar-gambar nak balik Johor dari kampung abah kat Pahang tu..
time tu tak silap kami balik Pahang untuk beraya haji..
malangnya gambar-gambar time beraya takde plak nak snap..

thn lepas memang turn beraya haji di Pahang..
sebab raya puasa turn Johor..
memang kebetulan masa tu sedang berpantang..

hihihi..
nasib baik setting baik masa bersalin tu..
kalau tak jenuh la nak buat jadual balik raya pasnih.. :P



haqq dipangku nenek midah..tok asmuni pegam tangan je..pokcu plak cekak pinggang..





haqq nampak mak abah dia dah lelawa tu yg meronta nak ikot kami tu..





Last pose sebelom berangkat balik Johor..



insyaAllah kami pulang lagi ye atok nenek...!!!



- mak haqq

Tiada ulasan: