Rabu, 20 Januari 2010

dey tambi..!!


Asslammualaikum..


mak haqq lagi yg update..
dulu bukan main tanak buat blog kononye tadop cerita nak share..
huhuhuh..

abah haqq dah balik semlm..
outstation ke ampang menghantar 'biduan' ada bicara kat sana..
sbb tu la abah dia tak update lama dah..

arinih nak tunjuk gambar haqq masa aku tengah cuti pantang..
tapi rasa amek pada 20/10/2009..
masa tu tengah lepak kat ruang tamu umah mak..

ko tengok la si haqq ni dah rupe anak India dah..
hitam berkilat..
bibir pom gelap..

adoi..
mmg ikot aku la masa kecik dulu..
ireng bukan main...




mata tengok mana tah..macam beh je berkerot dahi..







nih dengan baju pink yang tokmak belikan..hish :P




ya Allah haqq..isk dengan lidah nye pulak..


p/s : tula sape suh kemaruk tengok citer tamil time preggy dulu..eh tapi kadang-kadang hero tamil nih hemsem woooo.... :P


- mak haqq



Tiada ulasan: