Khamis, 25 Februari 2010

pertama kali

Assalammualaikum..

ehem apa yang pertama kali tu?
jatuh hati?
jatuh katil?
hahahaha..

tapi kali nih pertama kali berdating TANPA haqq disisi..
kesian haqq kene tinggal..
ala bukan lama pun kene tinggal..

ada la hari tu hari bekerja..
abah keje malam so siang abah free..
kebetulan plak bos mak pulak takde..

aku ambil peluang la berlunch date ngan abah..
kami pergi dating di Jusco Bukit Indah..
ala cuci mata je bukan shopping pun.. :P

makan pun kat food court je..
sambil makan ada la ambil gambar skit..
jeles tengok blog kak erin mesti ada adegan makan.. :)


mengada berposing dalam fitting room..mementang la dah kawen.. :P



aku makan chicken chop je tp sebenarnya dah kenyang sangat..so abah haqq kene habiskan..padan muka :P



abah haqq makan nasi ayam yang bule dimakan ketika amat sangat lapar..maknanya tak sedap la tu.. :(



abah haqq order milo air yang super duper sedap..mak tumpang aja..



sebelum balik,belikan haqq kipas colourful nih..


bila dah ada anak nih..
nak berjalan berdua sahaja dah tak best tau..
asyik teringatkan haqq je..

kalau keluar bertiga mesti aku pangku haqq..
sambil tu main-main ngan haqq..
tapi bila tak bawak ni rasa riba kosong plak..

yang abah haqq plak,jalan bukan main laju ke depan tinggalkan aku..
alasannya dah terbiasa tolak haqq..
so laju jep la.. :P

anyway mak tetap ingat haqq..
kemana-mana pun mak pergi..
kalau pergi kerja lagi la asyik ingat..
hehehehe


p/s : happy belated birthday kepada diri sendiri dan dan sesiapa saja yang kongsi tarikh semalam,24.02.2010..semoga aku sendiri menjadi lebih matang dah berjaya di dunia dan akhirat.Amin :P


- mak haqq

5 ulasan:

spiderlily-zaidah berkata...

nak skit bleh tak,...anyway api belated besday...dah besardah anak abah...hehehe

erienz berkata...

Happy belated day...semoga dipanjangkan umur...dan aku doakan cepat bertambah anak...

abah haqq / mak haqq berkata...

huhuhu..time kaseh kakak sume.. :)

=MissRynn= berkata...

hehehe.. happy besday my buddy.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. :D
jgn rindu haqq je.. rindu aku sekali..
sekian terima kasih

abah haqq / mak haqq berkata...

sume kawan aku rindu tau..

- mak haqq