Rabu, 7 April 2010

haqq biru kebiruan..

Assalammualaikum..

selalunya kalau baby boy mesti warna biru..
baby girl pulak warna pink..
sapa la punya rules ni ek..?!

jadinya bila haqq ni, boy..
dah tentunya ada banyak koleksi biru..
hahahaha..

bila dah banyak baju warna biru..
mak haqq nak masuk kan haqq dalam satu contest..
Baby in Blue Contest.. :)

contest ni mama adha yang buat..
sebabnya mama adha memang suka warna biru..
kalau nak join sama, meh la click banner tu.. :)



nama si biru : Muhammad Nurhaqq bin Asrin
umur : 7 bulan++
kategori : B (boy)
nama mak : pn. kid
email mak : nhmsia83@yahoo.com

marilah sesama kita menyertai contest ini..
biarlah berpakaian biru..
jangan otak pom biru...
teetttt...!!!! :P


p/s : eleh kalau nama dah kawen mesti otak biru lah...huhuhuhu :P

p/s/s : dah update dah email dan nama mak tau mama adha :)

- mak haqq

2 ulasan:

Siti berkata...

Happ nampak biru la..Good Luck yer!

MaMa_AdHa berkata...

hai kak...
cuba check link kak balik rasanye ada kesilapan...
kak blh check balik contoh link di ruangan komen MaMa_aDha...
Sya tak blh nk link kak balk...
Harap kak perbetulkan yea...