Rabu, 7 April 2010

mak sayang abah tau..

Assalammualaikum..

asyik-asyik haqq je yang join contest kan..
kali ni mak abah haqq pulak..
hahahahaha..

ala join contest ni semua bukan apa pun..
saja nak peningkan kepala para penganjur semua..
hihihihih..
jangan marah yep.. :P

contest Love is You and Me la yang kami join ni..
sempena anniversary mama alif yang ke2...
wah, dah 2 tahun..
tahniah..!!

kalau sesapa la nak join sama..
click kat banner ni yep..




hadiah plak ditaja oleh Sabah Accessories..

kalau la kami dipilih la kan..
kami nak hadiah ni tau mama alif..
butang baju tu untuk abah haqq buat raya nanti.. :)

ok la yep..
ni la gambar yang nak bertanding tu...
alahai termalu la pulak.. :P


maaf la ek takde warna...
dan agak macam 18sx skit yep..
memang disengajakan pun...
huhuhuhu.. :P

p/s : auummmmmm...

- mak haqq

1 ulasan:

beba berkata...

salam mak haqq,

semua pon sudah complete..semua ada..cuma tajuk tu jek yg ikot syarat..tapi kira halal jek la kot..huu..yg penting2 semua dah ok.. :D

gudlak kay..

p.s: relax jek abah haqq tu, padahal nak kena telan dah tu.. :p