Selasa, 27 April 2010

sedondon with daddy giveaway

Assalammualaikum..

mak haqq ni kan..
kalau nak keluar pepoya..
suka pakaikan haqq dan abah sedondon dengan mak.. :P

warna birulah, merahlah..
rasa macam best je kalau berjalan bertiga ni..
dengan warna yang sama..

tapi kadang-kadang tak sedondon pun..
bukannya bila tak sedondon tak boleh pepoya..
kan haqq kan.. :))

oleh sebab itu lah..
mak nak haqq dan abah join contest ni..
Sedondon With Daddy Giveaway....

contest ni mama irfan yang anjurkan..
kalau kawan-kawan si haqq ni nak sertai sama..
click je kat banner ek.. :))



ni la gambar haqq dan abah yang sedondon tu..
dengan tema warna hijau bumi..
kusyen pun hijau..
huhuhuhuhu.. :P

masa ni tengah tunggu makanan sampai..
di BBQ Chicken JJ Bukit Indah..
mak plak ringan tangan nak amek gambar.. :P

p/s : terima kasih ya mama irfan :))

- mak haqq

1 ulasan:

Nurshahfamily berkata...

salam perkenalan...

tq join giveaway nur ye...

gook luck tau...