Rabu, 20 Oktober 2010

sleeping beauty

Assalammualaikum...

isk,agak lama juga tak berblogging ni..
malam ni tetiba nak share dengan semua pasal haqq demam 2 minggu lepas..
demam sebab nak tumbuh gigi lagi..

Alhamdulillah,demamnya tak lama..
cuma sehari je..
mak pun ambil cuti sehari dan kebetulan abah kerja malam minggu tu..
so kami berdua dapatlah menjaga haqq.. :)

sebelum abah sampai rumah..
haqq macam biasalah berkepit dengan mak je..
main,peluk-peluk,bermanja dengan mak..

haqq ni kalau demam dan abah tiada depan mata..
still main macam biasa..
tak merengek atau buat perangai pun..

tapi nanti bila abah dia ada depan mata...
terus je bertukar..!!!
merengeklah,menangislah..

sampaikan nak tidur pun atas badan abah..
kesian abah penat kerja malam kene layan haqq..
tapi abah cakap tak mengapa demi anak dia tu.. :)

memula abah tepuk-tepukkan haqq dulu..

last-last dengan abah sekali tertidur sama.. :)

peluk abah tak bagi abah bangun..

sedap ya haqq tidur atas dada abah...

p/s : abah,kalau mak demam macam mana pula ya? :P

- mak haqq

3 ulasan:

Sesumpah berkata...

aloghh kesiannyee demaaam

haha comel!

=MissRynn= berkata...

hahaha..mak demam mcm tu gak ker??

abah dan mak haqq berkata...

sesumpah : bila time demam dia datang macam tu la perangai dia.. :P

ina : ehem kalau mak dia macam tu tak jadi tidur la.. :P