Sabtu, 20 November 2010

Good Luck Cik Aten..!!

Assalammualaikum...

InsyaAllah kami sekeluarga akan pulang ke kampung abah esok..
seronoknya dapat balik Pahang..
bolehlah kita berkelah di sungai ek abah.. :)

Sebenarnya mak nak ucapkan Selamat Berjaya buat Cik Aten..
yang akan menduduki SPM pada hari Isnin nanti..
semoga Cik Aten tenang ketika menjawab soalan.. :)

Sebab itulah mak dah siapkan entri ni awal-awal lagi..
sebab di kampung abah tu tiada internet..
bukan tiada line broadband cuma mak tak beli je..

Memang mak sengaja tak beli broadband..
sedangkan kat rumah ni dah ada Streamyx dah..
rugilah nanti sebab kena bayar 2 bil pula.. :P

Eh,lupa nak kenalkan siapa Cik Aten ni..
beliau merupakan sepupu mak yang paling bongsu belah tokmak..
dan masih sekolah lagi..

Nanti bila dah habis SPM..
bolehlah kita buat BBQ di rumah toklom ek..
sempena Cik Aten dah "Merdeka".. :P


Haqq mengamuk kena peluk dengan Cik Aten :)

p/s : Happy Belated Birthday juga buat Cik Aten pada 18hb kelmarin..Sweet 17th dah ye... :P

- mak haqq

Tiada ulasan: