Isnin, 8 November 2010

Haqq ke Zoo Negara

Assalammualaikum..

Dalam perjalanan balik semula ke Johor..
selepas bercuti di Genting..
kami singgah ke Zoo Negara..

Kami sampai zoo dalam jam 10 pagi macam tu..
kebetulan si Haqq ni tidur pula..
apa lagi mak kejutkan dia la..

Memula macam kesian juga..
ye la mesti Haqq kepenatan..
tapi rugi la nanti kalau masuk zoo, Haqq tidur..
tak dapatlah nak tunjukkan binatang yang selalu dia tengok dalam tv.. :P

Punyalah payah nak kejutkan si Haqq ni..
siamang menjerit depan dia pun still tak bangun lagi..
last-last mak tepuk-tepuk manja baru sedar..
huhuhuhu.. :P

Meh kita layan gambar yang tak seberapa banyak ni.. :P




Haqq bukan main seronok dapat tengok binatang secara "live" ni..
selalu kan tengok melalui tv je.. :P
lain kali kita ke zoo lain pula ya Haqq..

p/s : geram dengan Alex Si Singa sebab tak nak tengok camera kami.sombong..!! :P

- mak haqq

2 ulasan:

NURUL berkata...

wahhh haqq dah pi zoo

abah dan mak haqq berkata...

huhuhu..
nanti ada kelapangan nak ke Zoo Taiping pula..
abah dia cakap ada banyak animals kat sana :)