Rabu, 12 Januari 2011

Blind Date Haqq

Assalammualaikum..

Ahad lepas, kami ke Pasir Gudang untuk berjumpa dengan Birthday Girl, Myiesha..
Myiesha merupakan anak gadis rakan blogger mak, Hannah..
Hannah pula merupakan rakan blogger pertama yang mak jumpa.. :)

Mummy Myiesha ni cantik dan slim tau..
apa rahsianya Hannah?
Kid cemburu tau Hannah.. :P

Kegebuan Myiesha terserlah dalam gambar :)

Myiesha nampak manis bergaun Purple,
Haqq pula nampak koreng berbaju Orange.. :P

Birthday Girl :)

Abi dan Mummy Myiesha :)

Mama Nashriq pun ada juga datang..
tapi masa tu kami dah balik..
sebab Abah Haqq nak kerja malam..
takpa lain kali kita buat date lain pula ya.. :P

Dalam masa kami tengah sibuk sembang..
nak tahu Haqq buat apa?

Dikutipnya batu depan rumah..

Kemudian,dibuangnya batu tu dalam parit.
Nampak tak Haqq tengah cangkung dalam gambar tu?

Bukan setakat tu je Haqq buat..
dia gigit batu tu lah..
korek baja bunga dalam pasu yang diletakkan di kaki khemahlah..
kejar orang main layang-layanglah..
tapi itu semua Mak tak sempat nak ambil gambar..

Cuma ada satu je yang Mak sempat ambil..
hehehehe..
yang itu tunggu next entri ya.. :P

Terima kasih buat Hannah dan Mett kerana telah menjemput dan melayan kami..
InsyaAllah nanti kita buat date lagi ya..
tapi dah tak jadi Blind Date lagi la..
sebab masing-masing dah kenal.. :)

p/s : Happy Birthday buat Mama Nashriq yang juga berkongsi tarikh dengan Myiesha, 9 Januari :)

- mak haqq

4 ulasan:

NURUL berkata...

cantik gambar2 kid. tu lah tgk gmbr pun tahu kan myiesha ni gebu. mcm anak mat salleh


haqq batu pun dia kutip ye? so sweet tau haqq

cik sakura :) berkata...

nnti besa nak keje kat kilang batu ke haqq ooi ? haha :P

abah dan mak haqq berkata...

nurul : haih,penat kid kejar dia.tanyalah hannah,kejap je duduk kat kerusi pastu dah turun.. :P

cik aten : jadi orang besar di kilang batu..hahhaha

Hannah Johary berkata...

Thanks for this entry. Comel gila gambar-gambar.

I tak sempat update blog lagi. Penat kenduri tak hilang lagi. Hahahaha. :P