Isnin, 14 November 2011

Terlalu Banyak dan Terlalu Sedikit

Assalamualaikum..

Sebenarnya terlalu banyak untuk dikongsikan bersama semua..
tetapi malangnya terlalu sedikit masa untuk digunakan untuk meng"update" blog ini..
haih... :(

Lebih lagi tentang pertemuan empat mata yang berperut buncit..
nanti-nantilah je lah Mak curi masa yang ada ni ya..
tapi Mak harap jangan ada yang serik menunggu pula :)

Abang Long Haqq :)

5 ulasan:

wardah @ fie shah berkata...

Tak serik. Akan setia menanti entry Mak Haqq yg comel ni. Mmmuahhh!

Fahreen Fredo berkata...

Hai Abang Long Haqq!!

Okeh takpe take time :p

nanonano berkata...

eh jap, mak haqq preggy meh??
trlepas pdg ni, congrats beb :)

NURUL JAMIAN berkata...

indu kamu
big haqq

bilakah boleh ketemu kan?

abah dan mak haqq berkata...

Fie : Hahaha.. comellah sangat :P

Reen : Abang Haqq sombong lah haritu. Bukan nak ajar adik Payin tiup buih :(

Na : Hahahaha.. Terima kasih. Kat FB dah announce kat blog je belum lagi :P

Nurul : Kannnnnnnnnnnn.. Yang lain kid dah jumpa. Nurul ni bila lah kan.. :(